UdskrivSøgTip en ven
shop_name

Kontakt

E-mail:
info@abakus-tekst.dk

Telefon Danmark: 30 82 04 44

Telefax: +49 441-36 18 1236

Telefon Tyskland: 49 441-36 18 1235

Åbningstider:

Mandag-torsdag: kl. 08.30-16.30 Fredag: kl. 08.30-15.00


Sprogkurser

At købe sprogkurser er lige så vanskeligt som at købe oversættelser. Især når opgaven i de fleste virksomheder er et underordnet projekt og den ansvarlige køber ikke har mange erfaringer med branchen.

Hos Abakus-tekst har vi mange års erfaring med sprogkurser, som vi gerne videregiver. Vi kender de bedste lærere og de bedste kursusudbydere. Dette viden vil vi gerne stille til rådighed for Dem. De kan være sikker på kvalitet til en god pris, når De køber sprogkurser gennem os.

Læreren leverer erfaring og pædagogisk evne samt en fornuftig forberedelse af lektionerne og en rationel indsigt i sit eget sprog.

Sproginstitutet leverer en grundig analyse og tilrettelæggelse samt opmærksom styring af kurset og af læreraktiviteten. Desuden holder instituttet øje med kursusafvikling og deltagertilfredsheden og servicerer kundevirksomheden på en god måde, blandt andet hvad angår evalueringerne. Når det gælder metoderne skal instituttet være velinformeret og det skal kunne træffe beslutninger og orientere lærerne om, hvilke nye tiltag der er væsentlige at indføre.

Abakus-tekst kender spillerne på markedet. Lad os vælge leverandøren af Deres næste kursus. Det koster ikke ekstra.