UdskrivSøgTip en ven
shop_name

Kontakt

E-mail:
info@abakus-tekst.dk

Telefon: 49 441-36 18 1235

Åbningstider:

Mandag-torsdag: kl. 08.30-16.30 Fredag: kl. 08.30-15.00


Firma-ide

Firmaideen er enkel: vi koncentrerer os om det der er væsentligt for kunden.

Erhvervsvirksomheder har kun få, men væsentlige krav til en oversættelse: optimal kvalitet, højeste sikkerhed, stabil levering til tiden og en god håndteringsservice til priser, som tåler enhver sammenligning.

Ydermere har evnen at bearbejde et fortsat stigende antal tekstformater været af voksende betydning i de senere år.

Hvad er fordelene ved at arbejde med et agentur som Abakus-tekst?

Som oversættelsesagentur samarbejder vi udelukkende med kvalificerede oversættere fra hele verden, som har specialiseret sig på at oversætte tekster fra bestemte fagområder og kun til deres eget modersmål. En god oversættelse kendetegnes nemlig ved, at den ikke fremstår som en oversat tekst.

De fleste af vores oversættere har vi samarbejdet med igennem mange år. Det skaber en loyalitet, som vores kunder nyder godt af. Et samarbejde med os giver dig mulighed for, at dække mange sprogkombinationer med kun én erfaren samarbejdspartner. Abakus-tekst sørger for kvalitetssikring, overholdelse af deadline, projektstyring, valg af de rette oversættere til netop dit projekt. Abakus-tekst overtager administrationsopgaverne, holder øje med udviklingen hos CMS og CAT-tools, vi muliggør aktualiseringer i eksisterende tekster og vi sparer din kostbare tid. Du profiterer i hver opgave af vores know-how.

Ved at outsource oversættelsesopgaverne sparer du dermed både tid og penge og du øger din egen produktivitet og konkurrenceevne.

Læg tidsintensive funktioner som projektplanlægning og søgning efter egnede oversættere fra dig og forøg produktiviteten i dine kerneopgaver. Dér, hvor du eller dine kolleger skal søge løsninger har vi forlængst udviklet metoder, som har vist deres profitabilitet mange gange.

En væsentlig del af vores oversættelsesopgaver består hos Abakus-tekst af driftsvejledninger, datablade, teknisk dokumentation, kontrakter, reklametekster og hjemmesider fra virksomheder i maskinindustrien, i energi- turisme- og i kemibranchen og i sprogene engelsk, tysk, spansk, fransk, dansk, svensk og nederlandsk. Men vi oversætter alle tænkelige sprogkombinationer, også din ukrainske virksomhedsrapport til ungarsk eller dine portugisiske produktblade til tamilsk eller kinesiske reklametekster til tyrkisk.