UdskrivSøgTip en ven
shop_name

Kontakt

E-mail:
info@abakus-tekst.dk

Telefon: 49 441-36 18 1235

Åbningstider:

Mandag-torsdag: kl. 08.30-16.30 Fredag: kl. 08.30-15.00


Rabatter

Rabatter og priser skal være rimelige. Som leverandør føler vi os forpligtede til at varetage alle kunders sag. Derfor holder Abakus-tekst udgangsprisen lavest muligt – naturligvis under hensyntagen til kvaliteten – og begrænser eventuelle rabatter til hvad der er realistisk og godt for alle parter.

Naturligvis arbejder Abakus-tekst med CAT-tools (Computer-Aided-Translation). Her samligner vores kontorsoftware nye opgaver med opgaver af ældre dato og genanvender eksisterende tekst. Det sikrer brugen af kundens terminologi, opbyggelse af en termdatabase og det reducerer prisen! Vi yder 50 % rabat på gentagelser/high match.

Naturligvis kan vi forud for opgaveløsningen sende en tekstanalyse, som viser, hvor meget ”match” der er i en ny tekst. På denne måde får vores faste kunder stadig voksende rabatter. Og selv nye kunder kan få gælde af dette system! Vi finder rabatmuligheder i praktisk talt hver større opgave! Vores mangeårige erfaring kommer dig tilgode!

For større opgaver eller opgaver med meget lang afleveringsfrist kan der derudover ydes specielle rabatter. Vi informerer gerne om muligheden for et prisnedslag eller nødvendigheden af et hastetillæg, på baggrund af en konkret opgave. Send bare teksten per mail til Abakus eller ring.

Den billigste pris er som regel et dyrt bekendtskab. Abakus-tekst vil tilbyde gode, vedvarende priser med optimal pris-ydelsesforhold, fordi vi tilstræber vedvarende kunderelationer. Men jo mere intensivt et samarbejde er, jo bedre bliver priserne, gennem vores automatiske translation memory-rabatsystem!

Rekvirér vores gældende prisliste.